Skip links

Fersk Fisk

Transport af fersk fisk har altid været en af vores kernekompetencer

Fersk Fisk

Transporten af fersk fisk har i generationer været en af H. P. Therkelsens kernekompetencer.

På vores fersk fisk terminal i Padborg samles fisk fra de danske havne, og herefter bliver de distribueret rundt til hele Europa.

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med håndteringen af fersk fisk, og du kan derfor trygt overlade dine produkter i vores hænder. 

Vi sørger både for afhentning, håndtering og leveringen af dine produkter.

I forbindelse med håndteringen af fersk fisk, kan vi på vores Padborg terminal også tilbyde:

 

Oplagring

Vi kan oplagre den ferske fisk på vores temperaturregulerede lager i Padborg. Lageret opfylder alle krav der er, når det kommer til fødevarekontrol, og bliver periodisk kontrolleret for at opretholde en høj standard.

 

Sortering

Vi har på vores fersk fisk terminal mulighed for at sortere dine produkter, så du er sikker på, at du modtager den rigtige mængde, på det rigtige sted.

 

Isning

Hvis det skulle være nødvendigt at tilføje mere is til kasserne med fersk fisk, så kan vi også klare dette. Vores medarbejdere sørger altid for at lave kontrol af de modtagne produkter, så der ikke opstår nogle problemer med transporten eller kvaliteten.

 

Udfærdigelse af toldpapirer

Hvis destinationen på transporten af fersk fisk er et land udenfor EU (Eksempelvis Schweiz), så skal der laves toldpapirer til transporten. Skulle det være nødvendigt, kan H. P. Therkelsen udforme og indsende disse toldpapirer.

 

Afhentning af “flyfisk” fra danske lufthavne

Vi kan sørge for transporten af dine produkter fra både danske og europæiske lufthavne og transportere dem videre til vores lager eller den destination du ønsker i køle- og frysetrailere.

For yderligere informationer venligst kontakt:

Lorenz Callesen
Telefon: +45 7467 5174
E-mail: lca@hpt.dk