Skip links

Services

Landevejstransport af levnedsmidler overalt i Europa

Bliv ringet op

  Ring til os

  +45 7467 1454

  Specialister siden 1918

  HPT er specialister i transport- og logistikløsninger for temperaturkrævende stykgods-forsendelser mellem Skandinavien og Europa. Vi har daglig drift af 200 køretøjer - deriblandt 160 egne multitempererede trailere.

  HPT har hovedkontor i Padborg, er en familieejet virksomhed, der har eksisteret siden 1918. I dag har 290 medarbejdere deres daglige gang i virksomheden - fordelt på lager, kontor og chauffører. Her råder vi over oplagringsmuligheder på vore egne køle-, frost- og tørgods-lagre.

  Vores services

  Kvalitet og sikkerhed

  HPT lægger vægt på at levere en høj og ensartet service. Derfor er vores arbejdsgange certificeret efter bestemmelserne i standarden IFS Logistics.

  HPT IFS


  Alle vores måleapparater bliver kontinuerligt kalibreret. Det sikrer, at den dokumentation vi leverer til vores kunder, er korrekt. For os er det vigtigt at leve op til de forpligtigelser, der hører til at være en del af sporbarhedskæden.

  Alle opgaver udføres i henhold til bestemmelserne fastsat af Nordisk Speditørforbund. Transportopgaverne udføres efter bestemmelserne i loven om fragtaftaler ved international vejtransport, CMR.

  Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger:

  Jesper Smedt, Kvalitetschef
  Telefon: +45 7367 5105
  E-mail: jsm@hpt.dk

  HPT's 55 disponenter og speditører sørger altid for, at dine produkter når sikkert og rettidig frem til bestemmelsesstedet. Og selvfølgelig leveres dokumentation for, at en transport af fødevarer er foregået under de rigtige temperaturmæssige forhold.

  Alle vores trailere er udstyret med 2 temperaturzoner, hvilket gør det muligt at kombinere flere temperaturer i samme transport.

  Vi sørger for de nødvendige transportdokumenter – og står i løbende kontakt med vores kunder, samarbejdspartnere og vores rullende enheder. Opgaverne løses ved anvendelse af avancerede IT-systemer og omfatter eksempelvis EDI integration.

  Flere og flere kunder vælger at outsource logistikfunktionerne til HPT. I den forbindelse kan vi tilbyde opgaver som:

  • Forecast.
  • Koordinering af produktionsenheder.
  • Disponering.
  • Lagerstyring.
  • Planlægning & bestilling af transport.
  • Tolddeklarering.

  Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer:

  Flemming Radoor, Driftschef

  Telefon: +45 7367 5200
  E-mail: fra@hpt.dk

  HPT transportbetingelser