Skip links

Karriere

Hos H. P. Therkelsen sætter vi en ære i at skabe en arbejdsplads med attraktive og udfordrende rammer

God arbejdslyst

Hos H. P. Therkelsen sætter vi en ære i at skabe en arbejdsplads med attraktive og udfordrende rammer. Vores arbejdsplads skal være præget af arbejdsglæde, kreativitet og udvikling – hvilket er en proces, vi nok aldrig bliver færdige med.

Når vi sætter fokus på disse forhold er det selvfølgelig, fordi vi er overbevist om, at når medarbejdere trives, lykkes opgaverne for dem og de vil være topmotiverede til at yde en høj kvalitet i deres arbejde.

Vi holder fast i udviklingen af en god arbejdsplads ved jævnligt at sætte spot på følgende fokusområder:
For yderligere informationer venligst kontakt:

Jan Sørensen, HR Chef

Telefon: +45 7467 5172

Ledige stillinger

H. P. Therkelsen er en virksomhed i konstant udvikling. Selvom vi måske ikke lige har opslået en stilling indenfor dit område, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Læs meget mere om vores spændende jobs nedenunder, men – ANSØG HER / APPLY

Senior chauffører søges

Er du stoppet for tidligt med arbejde, og gerne vil i gang, men ikke på fuld tid. Så kontakt os.

Læs mere her

Er du studerende, og kunne du tænke dig et spændende job ved siden af dine studier. Læs mere her 

Hvis vi ikke har jobbet ledigt, som passer til dine kompetencer, lige nu, så send gerne din uopfordrede ansøgning til os. Så læser vi ansøgningen og vender tilbage, hvis der bliver et ledigt job.

Som SPEDITØRELEV hos H. P. Therkelsen får du ansvar fra dag ét

Fuld fart på karrieren

Ønsker du en uddannelse ud over det sædvanlige, hvor alsidighed, ansvar og samarbejde er i højsæde, er uddannelsen som speditør lige noget for dig. Du lærer alt om godt købmandskab, transport og logistik af temperaturfølsomme produkter på køl og frost til hele Europa.

Vi glæder os i hvert fald til at byde dig velkommen! Du bliver en del af en familieejet virksomhed, hvor vi har et godt samarbejdsklima og lægger vægt på høj kundeservice samt medarbejderloyalitet. Vi sætter en ære i den daglige personlige kontakt med vores kunder og kolleger. Alle opgaver udføres med et smil, ansvar og ekspertise. Det ligger simpelthen i vores DNA.

“Som elev hos HPT fik jeg afprøvet mine grænser og udfordret mine sprogkompetencer. Ikke to dage er éns og tempoet kan godt være højt. DET ER LIGE MIG!”
I dag er jeg fastansat disponent i vores FTL / Cross Trade afdeling. Her bruger jeg alt hvad jeg lærte i min elevtid.
Martin Friis Petersen
Disponent
For yderligere informationer venligst kontakt:

Jan Sørensen, HR Chef

Telefon: +45 7467 5172