Skip links

Karriere

Hos HPT sætter vi en ære i at skabe en arbejdsplads med attraktive og udfordrende rammer

God arbejdslyst

Hos HPT sætter vi en ære i at skabe en arbejdsplads med attraktive og udfordrende rammer. Vores arbejdsplads skal være præget af arbejdsglæde, kreativitet og udvikling – hvilket er en proces, vi nok aldrig bliver færdige med.

Når vi sætter fokus på disse forhold er det selvfølgelig, fordi vi er overbevist om, at når medarbejdere trives, lykkes opgaverne for dem og de vil være topmotiverede til at yde en høj kvalitet i deres arbejde.

Vi holder fast i udviklingen af en god arbejdsplads ved jævnligt at sætte spot på følgende fokusområder:
For yderligere informationer venligst kontakt:

Jan Sørensen, HR Chef

Telefon: +45 7467 5172

Ledige stillinger

HPT er en virksomhed i konstant udvikling. Selvom vi måske ikke lige har opslået en stilling indenfor dit område, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Søger du job ved siden af skolen, og er du dygtig, struktureret og nysgerrig på hvad vi arbejder med i en speditions- og transport/lagervirksomhed.

 

LÆS MERE HER

Er det tiden, hvor du skal afprøve dine evner i en transport- og logistikvirksomhed med fokus på
kundekontakt.

 

LÆS MERE HER

3 speditørelever fundet. 

Vi søger stadig en  speditørelev - er det dig.

 

LÆS MERE HER

Vi har travlt og udvider trailerflåden, så derfor søger vi 2 trailermekanikere til vores værkstedsteam.

LÆS MERE HER 

Har du kendskab til transportbranchen som speditør eller chauffør og passer det ind i dit liv at arbejde nat lige nu. Så har vi udfordringen til dig. 

LÆS MERE HER

Vi søger en kollega, som kan indgå i vores team af gode medarbejdere på terminalen

LÆS MERE HER

 

Som SPEDITØRELEV hos HPT får du ansvar fra dag ét

Fuld fart på karrieren

Ønsker du en uddannelse ud over det sædvanlige, hvor alsidighed, ansvar og samarbejde er i højsæde, er uddannelsen som speditør lige noget for dig. Du lærer alt om godt købmandskab, transport og logistik af temperaturfølsomme produkter på køl og frost til hele Europa.

Vi glæder os i hvert fald til at byde dig velkommen! Du bliver en del af en familieejet virksomhed, hvor vi har et godt samarbejdsklima og lægger vægt på høj kundeservice samt medarbejderloyalitet. Vi sætter en ære i den daglige personlige kontakt med vores kunder og kolleger. Alle opgaver udføres med et smil, ansvar og ekspertise. Det ligger simpelthen i vores DNA.

“Som elev hos HPT fik jeg afprøvet mine grænser og udfordret mine sprogkompetencer. Ikke to dage er éns og stressniveauet kan godt være højt. DET ER LIGE MIG!”
I dag er jeg fastansat disponent i vores indenrigsafdeling. Her bruger jeg alt hvad jeg lærte i min elevtid.
Martin Friis Petersen
Disponent

En historie fra
det virkelige liv

Kaare Rasmussen startede hos os i december 2020 og er for længst blevet en fast del af medarbejderstaben. Her fortæller han om sin dagligdag hos HPT, og hvad der gør uddannelsen så spændende.

For yderligere informationer venligst kontakt:

Jan Sørensen, HR Chef

Telefon: +45 7467 5172